Intrebari si detalii la telefon 0729-662-452 sau in pagina de contact.SCRIE MESAJ AICI

Covoare clasice

Covoare clasice – ce nu se vor demoda niciodata!

Creeaza un design elegant, selectionand din colectiile noastre de covoare clasice! Alege unul din produsele listate pe site sau te asteptam la showroom-ul nostru (magazin covoare Bucuresti) pentru a vedea ce oferte avem. Fie ca este vorba despre dormitorul copiilor, de sufragerie sau de spatiul de lucru avem produse specifice fiecarei incaperi.

Echipa noastra de specialisti va ofera servicii de consultanta pentru ca stim cat de importanta este decizia de a alege un covor! Spunem asta pentru ca in functie de modelul de covor ales, urmeaza sa fie selectionate si celelalte elemente de decor: perdelele si draperiile, corpurile de iluminat, cuverturile pentru pat, pernele decorative, etc.

Pe langa consiliere gratuita, va putem ajuta si in procesul de proiectare si design, va putem oferi servicii specializate de croitorie, masuratori, montaj si tapitare.

Colectiile noastre de covoare clasice sunt disponibile in diferite dimensiuni si modele, pornind de la preturi accesibile si pana la grama premium. Modelele noastre de covoare clasice apartin mai multor subcategorii de stiluri precum: clasic arabesc, baroc, romantic, nomad sau rustic, art deco sau eclectic.