Intrebari si detalii la telefon 0729-662-452 sau in pagina de contact.SCRIE MESAJ AICI

Tapet textil

Tapet textil – colectii, culori si texturi variate

Alege dintre sutele de colectii de tapet textil! Istoria tapetului ne ofera informatii despre aceasta arta inca din anul 200, astazi fiind din nou la moda.

Colectiile noastre de tapet textil cuprind tapet din fibre textile, in diferite compozitii: acryl, matase, in, bumbac si fibre sintetice. Totodata, la noi la showroom va asteapta o mare varietate de impremeuri si texturi, modele si culori simple sau cu modele florale, geometrice, animal print, fototapet, etc.

Cu ajutorul unei colectii impresionante de produse pentru decor, echipa noastra va ofera consiliere gratuita in armonizarea tuturor elementelor; avand o vasta experienta in realizarea la comanda de perdele moderne, perdele clasice, perdele pentru spatii de birouri, hoteluri, restaurante, sali de spectacole, perdele pentru camere copii, perdele pentru bucatarie, perdele pentru baie, draperii si lenjerii de pat, etc.

Va invitam la showroom pentru a alege un model potrivit de tapet textil si totodata toate colectiile noastre de produse.