Intrebari si detalii la telefon 0729-662-452 sau in pagina de contact.SCRIE MESAJ AICI

Sine motorizate

Sine motorizate Mottura, sisteme silentioase de tractiune Silent Gliss

Compania noastra recomanda sine motorizate, fata de cele care se actioneaza manual, datorita faptului ca reprezinta o varianta mult mai practica. Sistemul de operare permite actionarea de la distanta, cu ajutorul unei telecomenzi si pentru situatia unei pene de curent, acestea se pot opera manual.

De asemenea, dispunem de o gama completa de sisteme de prindere, galerii, sine simple sau sine motorizate, rulouri, panouri japoneze, sisteme romane, sisteme venetiene, storuri motorizate, sisteme Step By Step, copertine, contratrepte, etc. Totodata, la magazinul nostru din Bucuresti, puteti alege dintr-o colectie impresionanta de tesaturi pentru perdele, draperii, jaluzele, storuri romane sau venetiene, lenjerii si cuverturi de pat, perne, accesorii decorative, covoare sau corpuri de iluminat.

Va oferit gratuit servicii de consiliere, iar echipa noastra de montatori va finalizeaza cu succes chiar si un proiect atipic. Va invitam la showroom-ul nostru pentru a vedea efectiv cum functioneaza acest sistem de sine motorizate.