Intrebari si detalii la telefon 0729-662-452 sau in pagina de contact.SCRIE MESAJ AICI

Jaluzele

Jaluzele verticale si orizontale

Va oferim o mare varietate de modele pentru jaluzele verticale si orizontale: jaluzele de tip Plisse, Venetiene (cu lamele orizontale reglabile); din lemn, piele sau aluminiu; opace sau translucide; rolete textile, rulouri interioare simple si duble sau exterioare cu lamele orizontale reglabile, etc.

Alege o modalitate simpla si practica atat pentru decorarea ferestrelor, precum si pentru un control optim al luminii naturale, in functie de diferite momente ale zilei. Va oferim sisteme de protectie solara, fie cu orientare verticala sau orizontala, intr-o mare varietate de culori, realizate din diferite materiale.

Realizam oferte personalizate in functie de dimensiunile produsului si va putem ajuta in situatii speciale ca de exemplu atunci cand doriti sa faceti intuneric complet in camera. Intrebati specialistul nostru despre diferite culori, modele si proprietati de tesaturi prcum material ignifug sau grade de tranparenta ale tesaturile: gradul de transparenta 5  sau textil blackout, gradul de transparenta 4 sau tesatura dimout sau gradul 1 care inseamna material transparent.

Specialistii nostri va ofere consiliere gratuita, astfel incat sa docorati cu stil. In functie de preferinte, va putem indruma catre un decor traditional sau va putem oferi idei pentru un decor modern, de actualitate. Va stam la dispozitie in alegerea celei mai oportune variante si bineinteles pentru a imbina utilul cu placutul.