Intrebari si detalii la telefon 0729-662-452 sau in pagina de contact.SCRIE MESAJ AICI

Servicii de tapitare

Servicii de tapitare – Reconditionare canapele, scaune si fotolii

De ce sa arunci mobila veche, cand poti sa o faci sa arate ca noua prin servicii de tapitare? Noi va oferim posibilitatea de a reface tapiteria mobilierului la un pret mult mai mic fata de achizitionarea unuia nou.

Echipa PerdeleLaComanda.ro va pune la dispozitie atat o gama variata de tesaturi pentru tapiserii, cat si serviciile noastre de tapitare. Dispunem de un atelier de croitorie propriu unde activeaza o echipa profesionista, atenta la fiecare detaliu. De aceea, proiectele noastre de tapitare au fost intotdeauna finalizate impecabil si la timp.

Serviciile de tapitare pe care le oferim se adreseaza celor care doresc reconditionarea unor piese de mobilier precum scaune, fotolii, canapele din stofa sau piele, coltare, etc. De altfel, la cererea clientului putem realiza si huse pentru fotolii sau canapele.

Citeste mai jos, care sunt avantajele serviciilor noastre de tapitare?

servicii de tapitare, materiale tapiterie
In showroom-ul nostru aveti posibilitatea de a alege din peste 3000 de tesaturi pentru tapiterie. De la materiale sintetice pana la piele, tesaturi uni intr-o paleta bogată de culori sau materiale cu imprimeuri diverse, va putem oferi multiple solutii practice si calitative.

Ati achizitionat deja materialul? Nu-i nicio problema. Echipa noastră de tapiteri poate aplica materialul dumneavoastra pe orice piesa de mobilier.