Intrebari si detalii la telefon 0729-662-452 sau in pagina de contact.SCRIE MESAJ AICI

Rulouri

Rulouri manuale si motorizate

Comanda rulouri manuale sau motorizate si alege o solutie moderna si foarte cautata pentru decorarea ferestrei! Va oferim rolete textile sau pentru interiorul ferestrei, rulouri exterioare sau copertine exterioare din diferite tipuri de tesaturi.

Acest tip de produse sunt dintre cele mai cerute de catre clintii nostri datorita mecanismului ce permite strangerea si ajustarea precisa pe fereastra. Totodata, astfel fapt permite un control mai bun al gradului de lumina exterioara.

Materialele din care sunt fabricate vin intr-o gama numeroasa de culori si modele si sunt de mai multe tipuri: materiale textile rezistente la lumina solara, tesaturi antibacteriene sau tratate impotriva umezelii, semitransparente, blackout, screen perforate, etc.

Rulouri decorative prezinta doua tipuri de operare: pot fi manevrate manual, ori pot fi motorizate (cu telecomanda). Recomandam acest tip de produse pentru acasa, precum si pentru spatii de birouri. Site-ul nostru partener reprezinta un segment dedicat acestor tipuri de produse si servicii pentru „Gama Office”: office.decoradesign.ro.

Va invitam sa ne contactati pentru o oferta personalizata si totodata sa vizualizati pagina noastre de sisteme de prindere speciale.