Intrebari si detalii la telefon 0729-662-452 sau in pagina de contact.SCRIE MESAJ AICI

Produse

Alege produse de calitate, alaturi de PerdelelaComanda.ro 

Putem schimba intr-o clipa atmosfera dintr-o camera doar inlocuind perdelele si draperiile, asortandu-le cu galerii sau sisteme de prindere potrivite. Detaliile conteaza foarte mult, de acceea noi acordam o atentie deosebita imbinarii culorilor, croielii alese, cusaturilor speciale, realizate in atelierul nostru profesionist.

Totodata, stim ca etapa de masuratori este extrem de importanta in totalitatea procesului de a livra produse de calitate si de aceea va oferim servicii complete. De asemenea, rulourile si jaluzelele sunt recomandate in majoritatea situatiilor in care ati putea folosi perdele, daca doriti o varianta mai practica si mai moderna.

In functie de ceea ce va doriti, puteti alege perdele si draperii moderne, ce vor da un aer proaspat living-room-ului dumneavoastra, bucatariei sau dormitorului. Iar daca optati pentru varianta clasica, specialistii nostri vor fi alaturi de dumneavoastra pentru a va alege modele ce vor transforma incaperea intr-un loc primitor si relaxant.

Va invitam la noi in showroom (magazin si depozit textile Bucuresti) pentru a va alege dintre mii de produse de calitate: perdele si draperii, jaluzele, sisteme de prindere (sine si galerii draperii si perdele), storuri romane, storuri venetiene, covoare, tapet, tapiterie, lenjerii si cuverturi de pat, corpuri de iluminat si multe modele de accesorii textile.