Intrebari si detalii la telefon 0729-662-452 sau in pagina de contact.SCRIE MESAJ AICI

Sisteme de prindere

Sisteme de prindere pentru perdele si draperii

Opteaza pentru galerii si sisteme de prindere adecvate decorului si bineinteles perdelelor si draperiilor! Va oferim galerii pentru draperii moderne sau clasice, servicii de consultanta in alegerea tesaturilor, coitorie dupa comanda si bineinteles montaj.

Sistemele de prindere sunt de mai multe feluri: sistemele montabile pe perete sau galerii si sistemele montabile pe tavan sau sine de tavan, respectiv sine cu tractiune manuala, sine din aluminiu sau PVC, sine galerii sisteme romane, sine motorizate, galerii lemn sau metalice, etc. Va putem oferi sisteme de prindere ascunse (sisteme romane, sisteme step by step, sisteme balon) sau aparente, care sa completeze perfect fie un design modern sau unul clasic.

Prin cei peste 12 ani de activitate, va garantam calitatea produselor si serviciilor noastre, astfel incat va ajutam sa alegeti sisteme decorative care sa va ofere o manipulare usoara a perdelelor si a draperiilor.

Avem solutii personalizate si personal specializat pentru fiecare etapa a procesului de decorare a ferestrelor. Va invitam sa cautati in meniul „produse” pentru toata gama de decoratiuni interioare. Totodata, in continuare sunt listate categoriile de sisteme de prindere pentru a naviga corespunzator prin paginile de produse care va intereseaza.