Intrebari si detalii la telefon 0729-662-452 sau in pagina de contact.SCRIE MESAJ AICI

Intrebari si raspunsuri

Perdele si draperii, Sisteme de prindere, Jaluzele, Rulouri, Accesorii textile, etc.

Alaturi de noi puteti sa va decorati ferestrele cu perdele si draperii de cea mai buna calitate, la preturi accesibile. Noi, insa, dorim sa va convingem de profesionalismul nostru si sa va lasam sa patrundeti in aceasta lume rafinata a tesaturilor care va vor schimba pentru totdeauna atmosfera din camera si vor adauga un plus de stil incaperii.

 

 


Ce proiecte am realizat?

Am realizat proiecte pentru decorarea ferestrelor in apartamente, case, garsoniere, dar si in vile sau complexe rezidentiale. Puteti conta pe profesionalismul nostru in orice moment, fie ca doriti sa va innoiti cu perdele si draperii de calitate intr-o singura camera, ori daca aveti un proiect ce implica decorarea mai multor incaperi.

Puteti vedea mai multe proiecte in categoria Portofoliu. 

Care este experienta noastra?

Mai mult de 10 ani de experienta ne-au invatat sa realizam cu usurinta orice tip de perdea sau draperie. Suntem specialisti in realizarea celor mai dificile cusaturi, inclusiv cusaturi manuale de o dificultate ridicata. Experienta echipei de croitorie este vasta, realizand diferite cusaturi pentru modele clasice sau perdele modern. 

Cine realizeaza perdelele?

Avem in spate o intreaga echipa de croitori si croitorese in atelierul nostru profesionist, iar un designer va fi alaturi de dumneavoastra pentru a alege impreuna variantele care vi se potrivesc cel mai bine. 

Ce tipuri de tesaturi avem?

La www.perdelelacomanda.ro avem numeroase modele de perdele moderne, incluzand aici perdele living, perdele si draperii dormitor, ori perdele de bucatarie. Mai mult, avem o gama variata de culori din care va puteti alege.

Ca si materiale, va propunem voalul, organza, microvoal, tafta, satin, ori perdele elegante din damasc, jakard sau catifea.