Intrebari si detalii la telefon 0729-662-452 sau in pagina de contact.SCRIE MESAJ AICI

Masuratori perdele si draperii

Masuratori perdele si draperii

Dupa serviciul gratuit de consiliere, urmeaza etapa de masuratori perdele si draperii si implicit sine si galerii. PERDELE LA COMANDA.RO va asigura stabilirea dimensiunilor corecte pentru executarea unor lucrari de maxima calitate.

consiliere-perdele-si-draperii

Cum functioneaza?

Procesul de masurare pentru perdele si draperii si implicit sine si galerii se poate desfasura in conditiile in care locuinta dumneavoastra este intr-un stadiu final – pardoseala este montata, tavanul este finisat. Este nevoie de stabilirea unei programari anterioare.

Echipa PERDELELACOMANDA.RO va identifica si elimina eventualele dificultati in instalarea unui anumit tip de sistem de prindere dorit, cauzate de incompatibilitatea cu alte elemente arhitecturale sau de anumite defecte de constructie:

– tavan denivelat;

– dimensiunile prea mari sau prea mici ale ferestrelor;

– spatii inguste;

– arcade si grinzi atipice.

Dorintele ulterioare ale clientului vor fi luate in considerare si analizate pentru a preveni eventualele probleme, tinand cont si de greutatea decoratiunilor propuse in raport cu elementele de rezistenta si siguranta asigurate de constructie (rigips, scafe, BCA).

Specialistii nostri se pot deplasa contra cost la domiciliul dumnavoastra din Bucuresti, in vederea efectuarii masuratorilor, dupa vizita la showroom-ul nostru sau in urma discutiilor cu unul dintre consultantii companiei. Pentru locatiile din afara Bucurestiului deplasarea va face parte de un calcul diferit in functie de distanta de parcurs.