Intrebari si detalii la telefon 0729-662-452 sau in pagina de contact.SCRIE MESAJ AICI

Perdele copii

Perdele copii si draperii pentru camera micutilor

Vino in magazinul nostru si alegeti perdele copii de cea mai buna calitate, pentru fiecare buget.

Bucurati-va micutul cu o surpriza! Materiale cu imprimeuri vesele, culori vmii si combinatii inedite, special create pentru copii. Puteti combina perdele uni cu draperii cu modele diverse. Figuri geometrice, personaje din desenele animate sau diferite animalute pot infrumuseta camera copilasului.

De aceea, o astfel de surpriza ar putea fi exact ce ar avea nevoie. Puteti vedea o parte dintre colectiile noastre dedicate celor mici mai jos, ori va invitam la sediul nostru pentru mai multe variante de perdele, draperii si tapet pentru copii.

Va asteptam la magazinul nostru pentru a alege modelul preferat. Puteti beneficia de reduceri la materialele aflate in stoc pentru categoria „perdele copii” si intrebati de sisteme de prindere (sina perdea si galerii moderne sau clasice, sisteme motorizate sau manuale, sisteme Mottura, etc). Totodata, pentru gama premium de tesaturi va invitam pe site-ul partener: www.DecoraDesign.ro.

Dispunem si de atelier de croitorie, format dintr-o echipa experimentata si atenta la cele mai mici detalii. Va putem oferi si serviciul de montaj, realizat bineinteles in prealabil dupa efectuarea unor masuratori corecte.