Intrebari si detalii la telefon 0729-662-452 sau in pagina de contact.SCRIE MESAJ AICI

Informatii perdele si draperii

Magazin de perdele Bucuresti

Posted in: Oferte, Perdele si draperii

Magazin de perdele Bucuresti – modele si tesaturi la comanda

Va prezentam peste 10.000 de modele de tesaturi in cadrul unui magazin de perdele si draperii, cu peste 12 ani de activitate pe piata din Romania.

Materialele pe care le folosim in confectionarea perdelelor si draperiilor sunt diversificate, acestea pornind de la materiale sintetice sau piele ecologica (piele artificiala) si pana la materiale naturale (in, matase, bumbac 100%); cu imprimeuri sau cu accesorii personalizate.

Pe langa o oferta bogata de tesaturi (magazin de perdele si draperii) va oferim servicii de calitate pentru perdele si draperii la comanda.

De asemenea in showroom veti gasi sisteme de prindere care sa se plieze perfect pe tipul de decor al incaperii pe care doriti sa o decorati. In functie de stilul camerei si de preferine, puteti alege sine cu prindere in tavan sau perete sau galerii clasice.

Adresa showroom-ului nostru poate fi vizualizata in pagina noastra de contact alaturi de localizarea pe harta si indicatii de orientare. Tot aici veti putea gasi monstre de material, cataloage cu produse, sisteme de prindere, perne decorative, fete de masa si multe altele.