Intrebari si detalii la telefon 0729-662-452 sau in pagina de contact.SCRIE MESAJ AICI

Informatii perdele si draperii

Perdele si draperii pentru living

Posted in: Ghid Culori, Perdele si draperii

Perdele si draperii pentru living

Perdele si draperii pentru living – mii de tesaturi si culori din care puteti alege. Puteti gasi cateva exemple in pagina noastra de Produse .

perdele-si-draperii-pentru-living

Ce tip de perdele si draperii pentru living ar trebui sa aleg ?

Alegerea produselor pe care doriti sa le utilizati in scopul decorarii ferestrelor casei dumneavoastra este o etapa foarte importanta in obtinerea unui design placut pentru interiorul caminului. Tocmai de aceea, va oferim sfaturi date de catre profesionisti, avand in componenta echipei designeri specializati si arhitecti de seama.

Pentru ca ferestrele reprezinta interfata dintre noi si lumea exterioara am structurat produsele noastre in functie de camera ce urmeaza sa fie amenajata, buget sau personalitatea fiecaruia.

Recomandam in continuare alegerea perdelelor pentru living, acestea ramanand un element important in decorarea ferestrelor. In cazul alegerii unor perdele de culori deschise, recomandam alegerea unei draperii de aceeasi nuanta dar mai inchisa. Pentru perdelele clasice, albe recomandam alegerea unor draperii puternic colorate. De obicei se aleg culori complementare cu cele din incapere (mobilier parchet sau pereti).

Daca doriti mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati!