Intrebari si detalii la telefon 0729-662-452 sau in pagina de contact.SCRIE MESAJ AICI

Informatii perdele si draperii

Perdele pentru copii

Posted in: Ghid Culori, Modele si Materiale Textile

Perdele pentru copii – Draperii pentru copii – Accesorii utile in dormitorul copilului

Gradul de luminozitate este un factor foarte important de care trebuie sa tinem cont in momentul alegerii perdelelor si draperiilor pentru camera copilului. In functie de varsta copilului si gradul de iluminare al camerei puteti alege grosimea materialului din care sunt facute draperiile. In cazul in care este vorba de un copil mic, ce trebuie sa doarma in timpul zilei recomandam materialele mai groase deoarece nu dorim ca lumina sa patrunda mai mult decat trebuie in incapere, fapt ce ar tulbura somnul micutului.

Recomandam perdele pentru copii mai putin intens colorate, adica sa nu folositi culori puternice, mai ales daca incaperea este puternic luminata. Acest lucru poate conduce la o deteliorare accelerata a perdelelor si draperiilor.

perdele-pentru-copii-colorate-online-fete-baieti

Perdele pentru copii – tesaturi naturale

Tuturor ne pasa de siguranta copiilor nostri. Tocmai de aceea specialistii nostri recomanda alegerea perdelelor subtiri deoarece copii se pot juca in preajma acestora si dorim a evita ranirea lor. Tot pentru siguranta, recomandam alegerea unor sisteme de prindere ca sinele, nu galeriile pentru ca micutii pot trage de perdea iar galeria se poate desprinde in timp ce sinele sunt fixate in tavan/perete.

Specialistii recomanda utilizarea tesaturilor naturale in scopul confectionarii perdelelor pentru copii. Recomandam un material usor de intretinut, rezistent la spalare care sa mascheze murdaria pentru decorarea ferestrelor incaperii micutului.

Perdele pentru copii – creativitate

Trebuie mentionat faptul ca discutam despre decorarea camerei copilului. Tocmai din acest motiv va punem la dispozitie peste 10.000 de culori si tesaturi de perdele pentru copii, in scopul amenajarii unei incaperi ce indeamna micutul catre bucurie, joaca si ani de neuitat alaturi de cei dragi.